امروز یکشنبه 18 شهریور 1403
قیمت شیشه رفلکس

شیشه رفلکس یکی از انواع شیشه های ساختمانی است که به دلیل زیبایی، امنیت و حریم خصوصی که به محیط می دهد، توانسته به یکی از پرفروش ترین شیشه ها تبدیل شود. این شیشه ها در صنایع ساختمان سازی کاربردهای بسیار متنوعی دارند. به گونه ای که می توان آن ها را برای طراحی دکوراسیون داخلی و نمای خارجی مورد استفاده قرار داد. با این حال به دلیل ماهیت این شیشه ها و عدم انتقال نور (قابل مشاهده نبودن فضای داخل ساختمان)، بیشتر برای درب خروجی و پنجره ها از این نوع شیشه استفاده می شود. قیمت شیشه رفلکس وابسته به معیارهای مختلفی است که از جمله آن ها می توان به ضخامت، ابعاد و همچنین رنگ این شیشه ها اشاره کرد.

شیشه رفلکس چیست

شیشه رفلکس یکی از انواع شیشه های ساختمانی است که در زیر مجموعه شیشه سکوریت قرار می گیرد. این شیشه در شرایط دمایی خاصی تولید می شود و می تواند با مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه و حرارت، به یک انتخاب عالی برای نصب در شرایط سخت تبدیل شود. دلیل مقاومت بالای این شیشه نسبت به شیشه های معمولی موجود در بازار، پروسه تولید خاص آن است. شیشه های رفلکس سکوریت مانند سایر شیشه های سکوریت با حرارت بسیار بالا تولید می شوند. همین موضوع مقاومت آن ها را بسیار افزایش داده و باعث شده تا در برابر نور عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهند.

شیشه رفلکس به دلیل اینکه دارای ماهیت سکوریت است، باید در ابتدا با سایزبندی مشخص تولید شود. به هیچ وجه امکان برش دادن این شیشه ها وجود ندارد، چون در این صورت به طور کامل پودر خواهند شد. اگر نیاز به ابعاد خاصی از شیشه های رفلکس دارید، باید آن را به تولید کننده اعلام کنید تا قبل از سکوریت شدن شیشه را برش بزنند و سپس آن را وارد کوره کنند.اگر به دنبال گزینه‌های بیشتر برای شیشه‌های ساختمانی هستید، می‌توانید اطلاعات مربوط به قیمت شیشه دوجداره اصفهان را بررسی کنید.

شیشه رفلکس چیست

انواع شیشه رفلکس

شیشه های رفلکس را می توان از نظر رنگ به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد. این شیشه ها در رنگ های برنزی، آبی، دودی، نقره ای و طلایی تولید می شوند. حتی بسته به سلیقه مشتری، امکان تولید شیشه های رفلکسی با رنگ اختصاصی نیز وجود دارد. در حال حاضر پرطرفدارترین رنگ برای این شیشه ها، رنگ طوسی یا نقره ای است که می تواند با سبک های مختلف نما همخوانی داشته باشد.

از نظر ضخامت نیز می توان این شیشه ها را به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد تا بر اساس نیاز ضخامت مورد نظر را سفارش داد. فارغ از ضخامت و رنگ شیشه های رفلکس، این شیشه ها از نظر ساختار به دو مدل تک جداره و دوجداره تقسیم بندی می شوند.  

  • شیشه رفلکس تک جداره

شیشه رفلکس تک جداره جزء پرفروش ترین و ارزان قیمت ترین انواع شیشه های رفلکس موجود در بازار است. این شیشه همانطور که از نامش مشخص است، به صورت تک جداره تولید می شود و یک لایه است. شیشه های رفلکس تک جداره به شرط سکوریت بودن نشکن هستند و مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند. این شیشه ها را می توان با ضخامت های مختلف و مطابق با نیاز سفارش داد. با وجود برتری های این شیشه ها، باید بدانید که آن ها مقاومت بالایی در برابر انتقال حرارت ندارند و صدا را به راحتی منتقل می کنند. به همین خاطر بیشتر در محیط هایی که الزام به کاهش صدا و انتقال حرارت نیست، مورد استفاده قرار می گیرند.

  • شیشه رفلکس دو جداره

یکی از انواع شیشه های ساختمانی است که می تواند برای ایجاد عایق صوتی و حرارتی مورد استفاده قرار گیرد، شیشه رفلکس دوجداره است. این نوع شیشه ساختار بسیار مقاومی در برابر ضربه و فشار دارد. چرا که دو لایه شیشه که وسط آن ها با گاز آرگون یا خلاء پر می شود روبروی هم قرار می گیرند و مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهند. این نوع شیشه در درب و پنجره های یو پی وی سی اصفهان نیز بسیار کاربرد دارد.

شیشه رفلکس دوجداره به دلیل عملکرد بسیار خوبی که در برابر انتقال حرارت دارد و اجازه نمی دهد حرارت بیرون به داخل محیط وارد شود، برای کاهش هدررفت انرژی بسیار مفید است. علاوه بر این، این شیشه ها می توانند از ورود صدا به داخل محیط جلوگیری کنند. بنابراین، یک فضای ساکت و پر از آرامش را به وجود خواهند آورد. بدیهی است که به دلیل ساختار خاص شیشه های دوجداره رفلکسی، این شیشه ها قیمت بالاتری نسبت به شیشه های تک جداره دارند. با این حال در دراز مدت می توانند در هزینه های پروژه و ساختمان صرفه جویی کنند.

انواع شیشه رفلکس

لیست قیمت شیشه رفلکس

قیمت شیشه رفلکس به عنوان یکی از معیارهای اصلی افراد جهت خرید این شیشه ها شناخته می شود. در حال حاضر شیشه های رفلکسی به دلیل داشتن جنس و ضخامت های مختلف با قیمت های متفاوتی نیز به فروش می روند. با توجه به اینکه این شیشه ها از سوی برندهای معتبر تولید و عرضه می شوند، قیمت آن ها بسیار متفاوت است. از این رو امکان ارائه جدول قیمت شیشه رفلکس و به روزرسانی آن وجود ندارد. شما می توانید برای دریافت قیمت شیشه رفلکس به صورت دقیق، با کارشناسان اصفهان سازه در ارتباط باشید. کارشناسان این مجموعه در کوتاه ترین زمان ممکن لیست قیمت را برای شما ارسال می کنند.  

لیست قیمت شیشه رفلکس       

نحوه محاسبه قیمت شیشه رفلکس

یکی از سوالات رایجی که از سوی افراد خریدار شیشه رفلکس پرسیده می شود، این است که نحوه محاسبه قیمت شیشه رفلکس چطور است؟ به طور کلی، این شیشه ها با توجه به ضخامتی که دارند، قیمت گذاری می شوند. ضخامت شیشه های رفلکس از 4 میلی متر آغاز می شود و می تواند بسته به نیاز مشتری به 8 میلی متر یا بیشتر نیز برسد. با توجه به نوع شیشه رفلکس (یعنی رنگ و تک جداره بودن یا نبودن) قیمت هر متر مربع شیشه رفلکس مشخص شده و می توانید با توجه به متراژ مورد نیاز خود، هزینه خرید شیشه رفلکس را استعلام بگیرید.

برای محاسبه قیمت شیشه رفلکس باید حتما ابعاد شیشه مورد نظر از قبل مشخص گردد. چرا که این شیشه ها امکان برش کاری ندارند و به دلیل سکوریت بودن باید جزئیات آن ها از قبیل ابعاد از قبل مشخص گردد. علاوه بر هزینه خرید شیشه های رفلکس، باید هزینه فریم و تجهیزاتی که برای نصب این شیشه ها مورد استفاده قرار می گیرند را نیز مورد بررسی قرار داد. هزینه نصب شیشه های رفلکس نیز از سوی نصاب تعیین شده و فروشندگان این شیشه ها، مسئولیتی در قبال این موضوع ندارند.